Nederlands, Deens, Canadees, Belgisch, Luxemburgs, Duits & Internationaal Kampioen

Cosmos Got Me LoveStoned
"JT"

Nederlands, Luxemburgs & Duits Jeugd Kampioen EJS '10, BSS '10, BW'11, W'12 * CGNGEBOREN: 16 april 2009

zwart - wavy


VADER: Cosmos Christian By Dior

MOEDER: Keepsake's Reese Lightning


Gezondheids Uitslagen:

HEUPEN: HD A * OFA Excellent

OPTIGEN prcd-PRA: Normal/Clear

OPTIGEN EOPRA: Normal/Clear

GM-1: Normal

JDCM-cardio: 1-2 (probable carrier)

Microphthalmia Syndrome: Carrier

Genotype for Improper Coat: Carrier

Ogen Vrij 30 juli 2019 (ECVO O-NL 0156838)


We hebben lang gewacht op de komst van dit speciale puppy, maar hier is hij dan JT uit Canada van kennel Cosmos! We zijn erg blij dat Barbara ons dit puppy heeft toevertrouwd :-)
Ik ben tweeŽnhalve week bij Barbara geweest om haar te helpen met de pups, en te kijken of er een pupje voor mij tussen zat. Het was liefde op het eerste gezicht :-) Hij is terug gevlogen in de cabine, waar hij zich voorbeeldig heeft gedragen de hele reis!

Het is een erg leuke leergierige hond waar we erg veel plezier aan beleven. JT is erg intelligent, maar heeft ook zeker een eigen willetje ;-)

JT is om verschillende redenen erg speciaal voor mij. Hij is geboren op Goya haar verjaardag en is tevens haar achterneefje. Hij heeft een erg interessante stamboom. Zijn vader "Christian" is een zoon van Goya haar nestzus "Dior" en Cosmos foundation reu, Best in Specialty Winner "Bogey".
Op de PWDCA National Specialty 2008 & 2011 heb ik JT zijn geweldige moeder "Reese" voorgebracht. In 2011 is zij benoemd tot Beste Veteraan in Sweeps en werd zij 1e in de reguliere veteranen klas. Haar vader is 3x BISS "Rascal".

Februari 2010 zijn JT en ik voor een korte vakantie naar Amerika geweest waar hij ingeschreven was voor 4 shows tijdens het IKC cluster in Chicago. Hij keerde huiswaards met een 3 point major, reserve Winners Dog op de PWDCGC Regionale Specialty!, Best of Opposite Sex in puppy Sweepstakes en nog een reserve Winners overwinning!! Dit alles op de jonge leeftijd van 10 maanden :-)

In Europa is hij zijn showcariere ook geweldig begonnen! Hij heeft al verschillende kampioenschapspunten en groepsplaatsingen behaald :-) Op de leeftijd van 24 maanden had hij de titels Deens en Luxemburgs Kampioen al op zijn naam staan! Inmiddels zijn hier al meer titels aan toegevoegd.

In September 2011 zijn we samen op vakantie geweest naar Canada/Amerika waar hij in 5 shows Canadees Kampioen is geworden! Tevens zat hij bij de selectie in een sterke openklas op de PWDCA National Specialty :-)

In mei 2012 heeft JT zijn Canine Good Neighbour test behaald in Canada, zonder specifieke training.
Wat een knapperd :-)

Er is sperma van JT opgeslagen bij Animal Clinic Northview in Cleveland USA

JT