Portugees, Nederlands, Belgisch, Luxemburgs, Duits, Noors, Deens, Fins, Nordic & Internationaal Kampioen

Casa Hoya's Special Edition
"Keisha"

NJK, Jr Lux. CH, JW of Poland, JWW'06, JW'06, W'06, KBHV'07, W'07, BW'08, ESS'09, BSS'09, W'09, Fins Winner'09, ESS'10, W'10, W'13, VW'13, 3xBNLVW'14, 2xBNLW'14, BVS '14, BVW'14, W+VW'14GEBOREN: 27 november 2005

zwart - wavy


VADER: Casa Hoya's Daredevil Griffin

MOEDER: OreoBay Rock My Girl Ashanti


Gezondheids Uitslagen:

HEUPEN: HD A

OPTIGEN prcd-PRA: Normal/Clear

JDCM-cardio: 1-2 (probable carrier)


Keisha doet haar naam zeker eer aan. Tot nu toe heeft ze het super goed gedaan op de shows. We zijn heel trots dat Keisha de titel Portugees Kampioen behaald heeft in enkel 4 shows op de leeftijd van 20 maanden. Ze heeft ook verschillende (jeugd) titels behaald en heeft erg veel plezier in de ring
Keisha heeft meerdere malen Beste van het Ras gewonnen en groepsplaatsingen behaald, in Antwerpen 2008 werd ze Beste van de Rasgroep!!
Ook 2009 is weer een erg succesvol showjaar geweest voor Keisha, op de Internationale show in Arnhem won ze zelfs reserve Best in Show!!
Op de VDH-Europasieger show in Dortmund mei 2010 heeft ze ook de rasgroep gewonnen :-)

Al op jonge leeftijd is mijn moeder gestart met obedience training en inmiddels lopen ze wedstrijden. Keisha heeft haar SHH diploma behaald en traint naast obedience ook in waterwerk :-)

In augustus 2007 hebben ze voor het eerst samen deelgenomen aan een watertrail in Portugal, met zeer goed resultaat, Keisha heeft haar PPN1 gehaald!

In september 2008 hebben we een lange reis gemaakt naar Amerika. Mijn moeder, Keisha, Yvon, Apple en ik zijn naar de PWDCA National Specialty in Warwick, Rhode Island geweest. Keisha heeft deelgenomen aan de competitie voor Superdog in 5 verschillende onderdelen :-)
Het absolute hoogtepunt van de week voor Keisha was wel het winnen van de openklasse, en ze werd zelfs Winners Bitch en Best of Winners over ongeveer 200 honden, en ze werd door mijzelf voorgebracht!!
Wat een prestigieuse overwinning en dat 3 jaar nadat haar vader BOW was op de specialty met mij! Hier had ik niet van kunnen dromen!!

Keisha