Nederlands, Belgisch, Luxemburgs, Benelux & Internationaal Kampioen

Casa Hoya's Shoot For The Moon
"Leena"

Benelux Junior Winner NL'15-Lux'15, Benelux Winner NL'15 & Nederlands, Luxemburgs & Benelux Jeugd Kampioen Benelux Winner LU/BE'17GEBOREN: 07 april 2014

bruin & wit - wavy


VADER: Patriot's Life In The Fast Lane

MOEDER: Casa Hoya's Makes Ya Giggle


Gezondheids Uitslagen:

HEUPEN: HD A

Oog onderzoek: Distichiasis Niet Vrij


Leena is onze bruine dame welke we aangehouden hebben uit ons 10e nestje. We hebben besloten niet met haar de fokken, maar het is een heerlijke hond om in huis te hebben.

Ze heeft een prachtige show cariere gehad en was een super hond voor de Junior Handling voor Priscilla van Oosten.

Hun succes begon in 2016 toen ze Nederlands kampioen Junior Handling werden. Door deze overwinning mocht Priscilla ons land vertegenwoordigen op Crufts, WDS en EDS 2017. Op de laatste show heeft ze deelgenomen met Leena en zaten ze bij de top 10 beste handlers van de wereld!!
In 2018 werd de World Dog Show in ons eigen land gehouden. Priscilla haar zusje Melissa mocht ons land vertegenwoordigen deze keer, maar ze was met Leena ingeschreven om via de reguliere voorselecties mee te kunnen dingen naar de titel...
en Priscilla won WERELD KAMPIOEN JUNIOR HANDLING

Wat een droom!! Dit laat maar weer zien dat hard werken veel op kan leveren!! Het is niet enkel teamwork in de showring, ze genieten ook samen van trainingen, op de SUP en gewoon lekker bank hangen ;-) Leena loves dr Priscilla!!

Leena