SBIS'07, Portugees, Nederlands, Belgisch, Deens, Hongaars, Luxemburgs, Duits, Europees & Internationaal Kampioen

Casa Hoya's Exclusive Edition
"Ludacris"

NJK, Jgd Lux Kamp, JW of Poland, JWW'06 , JW'06, EJS '07, BW'08, Nordic Winner '08, W'08, BSS'09 & W'09GEBOREN: 27 november 2005

zwart - wavy


VADER: Casa Hoya’s Daredevil Griffin

MOEDER: OreoBay Rock My Girl Ashanti


Gezondheids Uitslagen:

HEUPEN: HD D


Ludacris de eerste reu die we bij ons thuis gehouden hebben. Hij heeft een super lief en makkelijk karakter en wil wel heel graag voor je werken. Hij vind het water en de gehoorzaamheids training geweldig en eigenlijk alles wat hij samen met mij kan doen :-)

In de showring heeft hij het ook ontzettend naar zijn zin en heeft op jonge leeftijd al heel wat mooie titels en overwinningen op zijn naam staan. Op de wereldshow in Polen 2006 was hij Beste Jeugdhond van het Ras en zat hij bij de beste 9 jeugdhonden van de dag uit een hele grote groep! Hij won verschillende malen BOB en een groepsplaatsing uit de jeugdklasse en blijft goed presteren want in Lommel Belgiė was hij Best in Group!

In 2007 heeft hij zijn zomervakantie gevierd in Portugal bij mijn vriendin Ana Santos. Zij heeft hem naar zijn Portugese Kampioenschaps titel geshowd in slechts 5 shows met de leeftijd van 20 maanden. Hij haalde zijn kampioenschap in stijl, hij werd namelijk Best in Show op de Specialty show onder rasspecialist Joćo Paula Bessa (PT). Een dag na de Specialty heeft Ludacris bewezen dat hij een echte waterhond is! Hij en Ana presteerden het om met minimale training winnaar te worden van level 1 met de watertrail!!! Dit is pas de tweede keer dat dezelfde hond zowel de Specialty als de watertrail won! Ik ben zo trots :-))
Hij bleef erg goed presteren onder verschillende rasspecialisten. Hij won reserve Best in Show op een show voor Portugese rassen in Beja, en 3e Best in Show op een nationale all-breed show in Alto Alentejo.

In 2008 heeft Ludacris prachtige resultaten behaald op de paar shows waar hij geweest is!
Hij heeft verschillende kampioenschaps titels behaald, en het hoogtepunt was wel ons reisje naar Budapest, Hongarije, voor de Euro dogshow en clubshow.
Ludacris werd beide dagen Beste van het Ras, en mag nu de titels Europees kampioen 2008 en Hongaars kampioen aan zijn rijtje toevoegen! Wat een knapperd :-)

Ludacris