Amerikaans, Nederlands, Belgisch, Deens, Noors, Luxemburgs & Internationaal Kampioen

Casa Hoya's Copyright Edition
"Kima"

Nederlands Jeugd Kampioen, Luxemburgs Jeugd KampioenGEBOREN: 27 november 2005

bruin - wavy


VADER: Casa Hoya's Daredevil Griffin

MOEDER: OreoBay Rock My Girl Ashanti


Gezondheids Uitslagen:

HEUPEN: HD A

OPTIGEN prcd-PRA: Normal/Clear

GM-1: Normal

JDCM-cardio: 1-1 (probable normal)

CERF PW5781/2006-11


Kima woont in Elkhart Indiana, Amerika bij zijn mede-eigenaar Mary Shupert. Mary heeft ook Kima's oom Garth, CH OreoBay I Showed Up In Boots, en een standaard poedel Cinny.

Hij heeft een vrolijk karakter en weet wat hij wil. Hij is erg baas gericht en wil graag werken. Het is een echt clown en maakt iedereen aan het lachen (Mary soms iets te vaak ;-)

Kima begon zijn show carriere erg spectaculair! Op zijn eerste show won hij Beste van het Ras voor een 3 point major! In augustus 2006, zijn tweede show weekend, won hij nog 2 3point majors en een Beste Puppy in Show!! In het najaar ben ik een paar weken in Amerika geweest en heb ik zelf Kima naar zijn titel geshowd. Hij behaalde zijn kampioenschap met 4 majors en nog voor zijn eerste verjaardag :-)

Eind February 2007 ben ik weer een week naar Amerika geweest om Kima voor te brengen op de grote IKC show in Chicago en hem mee terug te nemen naar Europa waar hij een tijdje geshowd zou gaan worden. We hadden ons niet in kunnen denken dat het zo'n succesvolle reis zou worden! Kima heeft twee jeugd kampioenschappen gehaald en heeft punten voor zijn Nederlands, Belgisch, Deens, Duits en Internationaal kampioenschap! Hij heeft diverse malen BOB en groepsplaatsingen behaald. In Antwerpen en Namen is hij Beste van de Groep geworden!! Dit alles heeft hij behaald in slechts 3 maanden.

In augustus is Kima met Candace Riggs geslaagd voor zijn CGC/TDI testen.

Kima is 20 maart 2008 weer hier gekomen, en wow wat een comeback! Zijn eerste weekend in de showring is hij Belgisch en Nederlands kampioen geworden, en op de paasshow in Leeuwarden werd hij Beste van de Groep en BIS-7!!
Hij bleef goed presteren want inmiddels is hij ook Deens, Noors, Luxemburgs & Internationaal Kampioen in zeer korte tijd! (in Noorwegen prachtig gepresenteerd door Runi Kristiansen!)

Op 30 juni 2008 is hij trotse vader geworden van 11 puppies, ons 7e nestje

Kima